+6
ValentinaTC75
Mihajlo
Tatjana
Marlen
Pandora
peradetlić
10 posters
Nakit od žice i perlica slike i tutorijali
ciciban- počasni član
- Broj poruka : 460
Datum upisa : 21.07.2011
Godina : 56
Mihajlo- član
- Broj poruka : 61
Datum upisa : 03.06.2011
Godina : 28
lea89- Broj poruka : 14
Datum upisa : 21.02.2013
Godina : 35
cao jel bi neko mogao da mi da savet u vezi zice ja bih da pravim velike mindjuse alke nadam se da znate na sta mislite i prstenje ali neznam koju zicu da uzmem da li memori ili od 1 ili 1,3mm ako neko moze da mi pomogne jer sam pocetnik pa da nebacam dzabe pare za nesto sto nemogu iskoristit hvala unapred
peradetlić- Admin
- Broj poruka : 1133
Datum upisa : 04.05.2010
možeš i memori mada imaš te karike velike i gotove
a za prstenje ti treba najdeblja za osnovu a tanja za namotavenje
ali opet stvar ukusa i šta ćeš raditi
a za prstenje ti treba najdeblja za osnovu a tanja za namotavenje
ali opet stvar ukusa i šta ćeš raditi
moze li memori da se savija tj da se naprave one kukice tj zavrseci kroz koje se provlace udice dda nije puno jaka,i da li je prosrebrena zica bolja za prstenjeod obicne hvala
Pandora- Admin
- Broj poruka : 727
Datum upisa : 05.05.2010
Godina : 50
Može memori da se savija da bi na kraju napravila omčicu, jeste malo tvrdja ali nije ne savladiva. Možeš da koristiš i bižuterijsku žicu pa da bi ti sve alke (ako sam dobro shvatila mindjuše će biti u obliku alki) bile iste. Namotaj je oko nekog valjka a onda seći kao što bi i memorijsku.
Ako možeš da priuštiš posrebrena žica jeste efektnija i ako želiš da mindjuše prodaješ imaćeš bolju cenu sa njima. Ipak sasvim vrši poso i obična bižuterijska.
Nadam se da netreba da pominjem da jedva čekamo da vidimo tvoje radove na forumu. Ne ustručavaj se ni ako nisi naj zadovoljnija tu smo da pomognemo koliko možemo.
Ako možeš da priuštiš posrebrena žica jeste efektnija i ako želiš da mindjuše prodaješ imaćeš bolju cenu sa njima. Ipak sasvim vrši poso i obična bižuterijska.
Nadam se da netreba da pominjem da jedva čekamo da vidimo tvoje radove na forumu. Ne ustručavaj se ni ako nisi naj zadovoljnija tu smo da pomognemo koliko možemo.
da,hocu da napravim mindjuse u obliku alke ali nisam znala koju zicu da uzmem pa ovih dana cu ubaciti slike i svaku kritiku cu prihvatiti jer sam pocetnik i jos samo da vas pitam koja debljina zice bih zamenila memori od 1mm ili 1,3mm?posto znam da je memori celicna znaci jaka je koja bi joj najvise odg jer neznam da li je memori posrebrena a ja bih to da prodajem a kao rekoste ipak je posrebrena bolja?hvala
Pandora- Admin
Memori je jako tanka, mislim da je oko 0,5. 1 je ja mislim dovoljna za midjuše, ipak je to nešto što zavisi od tvoje trenutne inspiracije. Ako planiraš da na te alke navlačiš perlice moraš da vidiš da li žica može da prodje krož nju.
da hocu da navlacim perlice ali imam 0.8mm i ona mi je tanka tj savitljiva i krivi se zica ja bih nesto cvrsce pa zato pitam dal da uzmem memori ili 1mm ili 1,3mm da li 1,3mm nije puno jaka da li se moze praviti omce joj koliko pitanja ali nebih da kupujem sve tri sad hvala
Pandora- Admin
Bižuterijska žica jeste mekana i može se deformisati prstima ali pretpostavljam da niko neće želeti da uništiava svoj komad nakita. Jako sitne perlice nemogu se navući na žicu 1,3 mada ja i neznam kolike su veličine te perlice.
Čitajući tvoje postove nešto mislim da će tebi ipak leći najbolje memorijska žica ali tu automatski nema puno varijacija. Sve će ti mindjuše biti iste veličine i nećeš moći mnogo da se igraš sem sa raspredom perli. Memorijskom žicom možeš da napraviš malu omčicu na krajevima i to je to.
Čitajući tvoje postove nešto mislim da će tebi ipak leći najbolje memorijska žica ali tu automatski nema puno varijacija. Sve će ti mindjuše biti iste veličine i nećeš moći mnogo da se igraš sem sa raspredom perli. Memorijskom žicom možeš da napraviš malu omčicu na krajevima i to je to.
hvala na savetima probacu prvo a memori zicom pa cu kroz iskustvo videti sta je najbolje hvala puno od srca
Pandora- Admin
Sve popularnije su ear cuff mindjuse. Evo nesto tutorijala na tu temu.
https://www.pinterest.com/oneladybug2/wire-ear-cuffs/
https://www.pinterest.com/oneladybug2/wire-ear-cuffs/
Pandora- Admin
Moji pokusaji na tu temu
Pandora- Admin
Ceo dan gledam ovo i divim se. Kako dostići ovaj nivo?
http://www.pinterest.com/bjs7140/wire-jewelry/
http://www.pinterest.com/bjs7140/wire-jewelry/
Pandora- Admin
Naletela sam na stranicu sa opasnim tutorijalima
http://www.diybeadingclub.com/wire-jewelry-lessons/
http://www.diybeadingclub.com/wire-jewelry-lessons/
peradetlić- Admin
- Broj poruka : 1133
Datum upisa : 04.05.2010
za pandoru
Pandora- Admin
Ne deluje teško... valjda. Možda i probam.
Uto Apr 13, 2021 10:31 am od ciciban
» Namestaj od jelovine ili ti camovina
Uto Jul 14, 2020 10:39 am od ciciban
» Od paleta
Čet Apr 02, 2020 8:59 am od ciciban
» drveni ukrasi u flasi
Ned Jul 02, 2017 11:35 pm od RkomsijaS
» Sto na rasklapanje
Čet Jun 29, 2017 10:36 am od connan
» Pandorina kutija
Ned Okt 16, 2016 6:37 pm od Pandora
» Mala furuna za pecenje pice, hleba...