od srecice. Pon Nov 15, 2010 8:32 am
najcesci problem kod hp je pucanje pri susenju... evo recepta od koga sigurno ne pucaju:
soljica gustina
soljica belog lepka
kasicica belog sirceta-alkoholnog jestivog
kasicica biljnog ulja-bilo kog jestivog
oko santimetar kreme za ruke-ako je u tubi naravno,a ako nije oko pola kasicice
e sad to su kolicine za soljicu od 100ml,ako je veca soljica povecati i sirce,ulje i kremu...
evo jos jednog ako vam je lakse u gramima,inace je prakticno isti:
140gr gustina
200gr lepka
supena kasika ulja i sirceta
kafena kasika kreme
ja licno sada pravim cesce po prvom receptu jer mi je redovno ostajalo,kada sam pravila po drugom receptu,pa se susilo i bacala sam ga,a mrzim da bacam materijal ....inace u lepak uvek treba sipati 10% vode jer je obicno prosusen,ja uzmem flasu od 1,5l i sipam lepak i vodu u nju i mirna sam.lepak treba da bude gusto tecan,onako kao gusci med, i onda je dobar nece se zgumeniti.takodje ga nemojte previse kuvati.neka ostane malo ''mljackavo'' i odmah po vadjenju ga mesite,dok je jos toplo.isto i boju dodajem pre kuvanja pa mi manje kolicine i zbog toga vise odgovaraju.najbolje su mi se pokazale boje za kolace u prahu i tusevi.ove ruzLice su napravljene od smese koja je radjena po tom receptu:
https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000568485998#!/photo.php?pid=111371&id=100000568485998
jako je posle susenja kao ludo,mada mu treba vise od 24h da se potpuno osusi.jednom sam lansirala mindjusu koja je imala veliku perlu od hp sa petog sprata,slucajno dok sam slikala na prozoru ,jer mi je tako najbolje osvetljenje ,nisam manijakalan tip koji gadja prolaznike mindjusama... za sada....i ja vam sidjem dole da vidim sta je od nje ostalo...kad ona cela,doduse pala je na zemlju,nisam sigurna da bi na betonu prezivela,ali u svakom slucaju jako je extra. pitajte sve sto vas interesuje rado cu pomoci,ako mogu.
kissko
Uto Apr 13, 2021 10:31 am od ciciban
» Namestaj od jelovine ili ti camovina
Uto Jul 14, 2020 10:39 am od ciciban
» Od paleta
Čet Apr 02, 2020 8:59 am od ciciban
» drveni ukrasi u flasi
Ned Jul 02, 2017 11:35 pm od RkomsijaS
» Sto na rasklapanje
Čet Jun 29, 2017 10:36 am od connan
» Pandorina kutija
Ned Okt 16, 2016 6:37 pm od Pandora