Ko zna može da radi i sa takvim alatom.Ja sam peglao i košuljice od ležajeva,izuzetno su tvrde i ne tupe se lako.Koristio sam i stirija noževe za obradu metala,a i vidije za metal
pero lobanje su WOW. Conane vaze su extra,poslednja mi je najlepsa.:cheers: Ja bih volela da umem da rezbarim bar malo. ali nemam ja ni nozeve,ni drvo,ni znanje
Dimenzije posude su u mm.Ne tražim da procenjuješ kvalitet mog rada nego čisto neku orjentacionu cenu,jer imam neke ponude da prodam tu i još poneke stvarčice,a to do sada nisam radio.Ne brini neću se naljutiti koju god cifru da kažeš,zato te i pitam
ajde nek bude mada ne volim zbog toga kad god nekom ocenim rad na netu posle prekine kontakt samnom valda boli komentar ili kritika :x
ovako pošto verovatno možda znaš da prodajem drvena čuda po vašarima stvarna vrednost činije je oko 600din.ali za te pare se ne može prodati jako teško trebalo bi je nositi i do godinu ili dve na tezgi prodajna cena je oko 300dinara činije sličnog tipa od mekog drveta se prodaju između 150-200dinara
sad opšte sve zavisi kolko naruče dal na veliko ili na malo više faktora je u igri
Verovso ti ili ne ali ja sam mislio uparavo toliko da tražim ali sam se plašio da ne preteram.dobro je nisam pogrešio.Nikad nisam znao da naplatim svoj rad.U svakom slučaju hvala
nije teško to odrediti samo sve zavisi ko je kolko spreman da plati ja recimo tako dajem cene nekim mojim proizvodima prvo se zapitam dal bi ja to kupio pa onda ukućane kolko im se sviđa al opet recimo imam proizvode koji vrede 800din a nemožeš ih prodati za više od 400din. ali pravim i njih čisto da vide da i to radim i da imam neku celinu i na kraju kad sve sklopim uvek sam u plusu
tako to počinje meni je to bio hoby ćale namestio strug za drvo ja nisam hteo ni da ga pogledam dok se nisam oženio pa žena zapela da pravim onaj otvoreni regal pa prvo sebi pa rodbini pa krenulo i onda sam upao u zamku drveta sve je više i više tražilo kao droga mašinu za mašinom alat za alatom pa postalo opsesija pa sam počeo od toga da živim
Gadne su te bolesti zavisnosti.Najgore mi je zimi dok ugrejem radionicu,naložim drva,ali moram da odem,nešto, da radim.Jedva dočekam da mi neko kaže aj mi napraviš..samo da petljam nešto oko drveta
Lepa činija. Lepo je raditi iz hobija ali ako već može nešto i da se zaradi što da ne. Pored novca još bolja motivacija je da vidiš da se drugim ljudima svidja ono što si stvorio.
u prvi mah kad sam video pomislio sam da su činije dok nisam pročitao da su narukvice u pitanju
mala sugestija samo kad je nakit u pitanju narukvice ili prstenje više dođe do izražaja ako je na nečijoj ruci e kad smo već kod nakita dal si radio prstenje od drveta možda
Uto Apr 13, 2021 10:31 am od ciciban
» Namestaj od jelovine ili ti camovina
Uto Jul 14, 2020 10:39 am od ciciban
» Od paleta
Čet Apr 02, 2020 8:59 am od ciciban
» drveni ukrasi u flasi
Ned Jul 02, 2017 11:35 pm od RkomsijaS
» Sto na rasklapanje
Čet Jun 29, 2017 10:36 am od connan
» Pandorina kutija
Ned Okt 16, 2016 6:37 pm od Pandora
» Mala furuna za pecenje pice, hleba...