Uradi Sam Kreativnost Hoby

Dobro došli na forum
FORUM IMA GRUPU NA FACEBOOK-u https://www.facebook.com/groups/115667021788748/

Join the forum, it's quick and easy

Dobro došli na forum
FORUM IMA GRUPU NA FACEBOOK-u https://www.facebook.com/groups/115667021788748/

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme

» Kucica za pticice Barbike
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyUto Apr 13, 2021 10:31 am od ciciban

» Namestaj od jelovine ili ti camovina
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyUto Jul 14, 2020 10:39 am od ciciban

» Od paleta
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyČet Apr 02, 2020 8:59 am od ciciban

» drveni ukrasi u flasi
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyNed Jul 02, 2017 11:35 pm od RkomsijaS

» Sto na rasklapanje
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyČet Jun 29, 2017 10:36 am od connan

» Pandorina kutija
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyNed Okt 16, 2016 6:37 pm od Pandora

» Mala furuna za pecenje pice, hleba...
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptySub Feb 13, 2016 6:42 pm od Pandora

» slike iz moje bašte & vrta
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptySub Feb 13, 2016 7:47 am od Pandora

» Stepenice od čamovine
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 EmptyNed Jun 14, 2015 8:15 pm od peradetlić

Pandorina kutija

Anketa

Novembar 2024

PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Affiliates

free forum

+5
Marlen
aleksandra
Pandora
konfuzija
peradetlić
9 posters

Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova)

Pandora
    Pandora
    Admin
    Admin

Broj poruka : 727
    Datum upisa : 05.05.2010
    Godina : 50

Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 Empty Re: Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova)

Počalji od Pandora Pet Feb 04, 2011 4:31 am

Tema za i protiv otvaranja umetničke radionice je spojena sa temom kako pokrenuti posao od prodaje ručnih radova. Razlog je taj što nas sve iste muke muče i dovoljno je o tome da razgovaramo na jednom mestu a ne da istu priču širimo po celom forumu. Nadam se da će mo zajedno naći neko pametno rešenje.

upravo tako nastavljamo ovde preduhitrila si me hvala pandora
    aleksandra
    član
    član

Broj poruka : 52
    Datum upisa : 16.06.2010

Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova) - Page 3 Empty Re: Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova)

Počalji od aleksandra Sub Feb 05, 2011 9:02 am

Posto je meni iz glupih razloga propala izlozba 12.februara u Vrscu, a neke radove sam vec pripremila...imam predlog za MARLENU, a to je , da se raspita koja je cena mesta u Smederevu za 8. mart, pa da izlazemo zajedno, a samom tim podelimo troskove, jer ja zivim u Dobrom Dolu, pa mi je izlaganje u Smederevu kod Duda kao kod kuce.
    Marlen
    Marlen
    zaslužan član
    zaslužan član

Broj poruka : 158
    Datum upisa : 04.10.2010

Počalji od Marlen Sub Feb 05, 2011 2:23 pm

Naravno,zasto da ne. Samo da ne bude da sam obecala pa nisam ispunila, da vidimo prvo cenu,pa da ustanovimo da li nam uopste odgovara i polovina zakupa,i onda cemo se dogovoriti. Ja volju imam apsolutno. Bas sam razmisljala da pokusam da delim sa nekim,ali nisam imala sa kim :) javljam kada saznam cenu :)
    aleksandra
    član
    član

Počalji od aleksandra Pon Feb 07, 2011 8:39 am

Nisam ni ocekivala da ces ista obecati, pre provere koja je cena tezgi...pa ni meni nije da izlazem po svaku cenu.Sve sto je pristojno dolazi u obzir..raspitaj se , pa javi.
    manufaktur.s

Broj poruka : 9
    Datum upisa : 13.07.2010
    Godina : 52

Počalji od manufaktur.s Pon Feb 07, 2011 1:02 pm

Interesuje me da li je neko imao iskustva u saradnji sa nekim van Srbije..mislim na proceduru slanja robe i naplate..
    Nadam se da vecina koristi obavestenja od Suvenira Srbije,o konkursima,desavanjima,potraznji,manifestacijama..Meni licno je to pomoglo u vise slucajeva,da se pojavim negde sa uzorcima,ili licno da prodajem..
    peradetlić
    peradetlić
    Admin
    Admin

Broj poruka : 1133
    Datum upisa : 04.05.2010
    Godina : 56

Počalji od peradetlić Pon Feb 07, 2011 7:45 pm

zovu me svake godine na manifestacije u mađarskoj ali ne mogu preneti robu preko granice

u stvari mogao bi jednu torbu a to je malo
    uglavnom oni koji idu prenose robu polako pre manifestacije pa ostave kod rodbinekoja živi tamo al posle je roba i tu i tamo
    manufaktur.s

Počalji od manufaktur.s Pon Feb 07, 2011 10:12 pm

Ako si raspolozen da ulazis u pricu sa nekim tipom iz Nemacke,pusti mi P.Poruku,da ti prosledim mial sto sam dobio.Tip trazi drvene kutijice,na veliko(500 pa navise).Po onom sto vidim na tvom sajtu mislim da ti to mozes da odradjujes..do duse,tip je slao nekoliko poruka,ali kad sam mu trazio da posalje sliku uzorka sta ustvari zeli da naruci,vise se ne javlja..Ja sa drvetom radim samo sitnice za moje potrebe,a neko kao ti bi to vreovatno mogao da odradi..
    peradetlić
    peradetlić
    Admin
    Admin

Počalji od peradetlić Pon Feb 07, 2011 10:15 pm

ne interesuju me stranci od njih leba nema već sam se opekao sa njima

dođu tu misle sirotinja ba da ih zajebemo što bi naručio iz srbije kad može iz kine za manje para nego ovde

odatle možeš bilo šta da naručiš naprave za mesec dana samodaj spisak šta ti treba ali
    uslov je da moraš naručiti ceo kontejner robe

držim se ja naših domaćih terena ni ovo ne postižem
    Marlen
    Marlen
    zaslužan član
    zaslužan član

Počalji od Marlen Uto Feb 08, 2011 12:05 pm

Aleksandra,zao mi je ,sprecena sam da prodajem za 8. mart. na zalost imam zakazanu operaciju 5og pa necu moci da prodajem. Zao mi je,bas sam imala volju. U svakom slucaju javicu vam ja cenu tezge,da znate bar vi koliko je ;)
    aleksandra
    član
    član

Počalji od aleksandra Uto Feb 08, 2011 11:42 pm

Ako budes imala vremena, raspitaj se.Ali najvaznije je da sve dobro prodje oko operacije i da nam se ti oporavis brzo i sa jos vecim elanom krenes u nove kreativne pobede.Izlagacemo mi zajedno vec, ima vremena.SRECNO!
    Marlen
    Marlen
    zaslužan član
    zaslužan član

Počalji od Marlen Sre Feb 09, 2011 10:46 am

Hvala puno na razumevanju :)
    manufaktur.s

Počalji od manufaktur.s Ned Feb 13, 2011 9:15 am

Ako nekoga zanima:U Cacku za 8.mart cena zakupa 2500 din+pdv_po metru^2
    izlozba traje 8 dana,Posecena je dosta dobro..Obicno bude 3_4 cvecara,ostalo su rucni radovi..bar je bilo prosle godine..Na sitnicama do 500 din,imao sam pazara 40 000,tako da mislim da vredi pojavljivati se..mogu se prodavati i skuplje stvari,ali one su slabije isle ...
    aleksandra
    član
    član

Počalji od aleksandra Ned Feb 13, 2011 9:54 am

Da li je to 2.500 dinara za svih osam dana ili je 2.500X8 dana. Nemojte misliti da sam blesava...mislim da nisam...nego ne znam, nemam s tim iskustva.A ja ovih dana idem u Smederevo da se raspitam, pa i uporedimo cene.Za informacije oko cena hvala ti...mada se moglo pretpostaviti...nema narod para.
    manufaktur.s

Počalji od manufaktur.s Ned Feb 13, 2011 10:14 am

Cena je po metru kvadratnom,mora se rezervisati,a nemora biti svih 8 dana,jer se u sustini prodaje zadnja 3 dana,do tada obicno razgledaju i malo sta se proda..kad pocne prodaja,tesko je nekom da sam usluzi sve koji pridju..zavisi naravno od vrste robe koja se nudi..
    aleksandra
    član
    član

Počalji od aleksandra Ned Feb 13, 2011 11:03 am

hvala na informaciji, sad sam ukapirala.Naravno...prodaja uvek zavisi od toga sta se prodaje.u principu , nakit uvek i uvek svuda dobro prodje.A nama sta ostane.
    peradetlić
    peradetlić
    Admin
    Admin

Počalji od peradetlić Ned Feb 13, 2011 11:30 am

zato na stolu treba biti široka paleta izbora
    Tatjana
    Tatjana
    član
    član

Broj poruka : 23
    Datum upisa : 19.02.2011

Počalji od Tatjana Pet Mar 18, 2011 3:47 am

pandora,o kakvoj umetnickoj radionici je rec?Da li je jos uvek ideja vruca? pandora
    Pandora
    Pandora
    Admin
    Admin

Broj poruka : 727
    Datum upisa : 05.05.2010

Počalji od Pandora Pet Mar 18, 2011 4:38 am

Naša komšinica Aleksandra je imala želju da otvori umetničku radionicu, nešto, kako sam ja ukapirala, kao atelje. Tu bi pravila svoje dekupaž i druge stvari i samim tim imala registrovanu firmu kako bi lakše proizvode prodavala radnjama. Da li je ideja još drži moraće ona da kaže.
    aleksandra
    član
    član

Počalji od aleksandra Sre Mar 23, 2011 8:38 pm

Da, tema je jos uvek vruca

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Sub Nov 23, 2024 2:09 am