upravo tako nastavljamo ovde preduhitrila si me hvala pandora
+5
Marlen
aleksandra
Pandora
konfuzija
peradetlić
9 posters
Kako pokrenuti posao (prodaje ručnih radova)
Pandora- Admin
- Broj poruka : 727
Datum upisa : 05.05.2010
Godina : 50
Tema za i protiv otvaranja umetničke radionice je spojena sa temom kako pokrenuti posao od prodaje ručnih radova. Razlog je taj što nas sve iste muke muče i dovoljno je o tome da razgovaramo na jednom mestu a ne da istu priču širimo po celom forumu. Nadam se da će mo zajedno naći neko pametno rešenje.
aleksandra- član
- Broj poruka : 52
Datum upisa : 16.06.2010
Posto je meni iz glupih razloga propala izlozba 12.februara u Vrscu, a neke radove sam vec pripremila...imam predlog za MARLENU, a to je , da se raspita koja je cena mesta u Smederevu za 8. mart, pa da izlazemo zajedno, a samom tim podelimo troskove, jer ja zivim u Dobrom Dolu, pa mi je izlaganje u Smederevu kod Duda kao kod kuce.
Marlen- zaslužan član
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 04.10.2010
Naravno,zasto da ne. Samo da ne bude da sam obecala pa nisam ispunila, da vidimo prvo cenu,pa da ustanovimo da li nam uopste odgovara i polovina zakupa,i onda cemo se dogovoriti. Ja volju imam apsolutno. Bas sam razmisljala da pokusam da delim sa nekim,ali nisam imala sa kim :) javljam kada saznam cenu :)
aleksandra- član
Nisam ni ocekivala da ces ista obecati, pre provere koja je cena tezgi...pa ni meni nije da izlazem po svaku cenu.Sve sto je pristojno dolazi u obzir..raspitaj se , pa javi.
manufaktur.s- Broj poruka : 9
Datum upisa : 13.07.2010
Godina : 52
Interesuje me da li je neko imao iskustva u saradnji sa nekim van Srbije..mislim na proceduru slanja robe i naplate..
Nadam se da vecina koristi obavestenja od Suvenira Srbije,o konkursima,desavanjima,potraznji,manifestacijama..Meni licno je to pomoglo u vise slucajeva,da se pojavim negde sa uzorcima,ili licno da prodajem..
Nadam se da vecina koristi obavestenja od Suvenira Srbije,o konkursima,desavanjima,potraznji,manifestacijama..Meni licno je to pomoglo u vise slucajeva,da se pojavim negde sa uzorcima,ili licno da prodajem..
peradetlić- Admin
- Broj poruka : 1133
Datum upisa : 04.05.2010
Godina : 56
zovu me svake godine na manifestacije u mađarskoj ali ne mogu preneti robu preko granice
u stvari mogao bi jednu torbu a to je malo
uglavnom oni koji idu prenose robu polako pre manifestacije pa ostave kod rodbinekoja živi tamo al posle je roba i tu i tamo
u stvari mogao bi jednu torbu a to je malo
uglavnom oni koji idu prenose robu polako pre manifestacije pa ostave kod rodbinekoja živi tamo al posle je roba i tu i tamo
Ako si raspolozen da ulazis u pricu sa nekim tipom iz Nemacke,pusti mi P.Poruku,da ti prosledim mial sto sam dobio.Tip trazi drvene kutijice,na veliko(500 pa navise).Po onom sto vidim na tvom sajtu mislim da ti to mozes da odradjujes..do duse,tip je slao nekoliko poruka,ali kad sam mu trazio da posalje sliku uzorka sta ustvari zeli da naruci,vise se ne javlja..Ja sa drvetom radim samo sitnice za moje potrebe,a neko kao ti bi to vreovatno mogao da odradi..
peradetlić- Admin
ne interesuju me stranci od njih leba nema već sam se opekao sa njima
dođu tu misle sirotinja ba da ih zajebemo što bi naručio iz srbije kad može iz kine za manje para nego ovde
odatle možeš bilo šta da naručiš naprave za mesec dana samodaj spisak šta ti treba ali
uslov je da moraš naručiti ceo kontejner robe
držim se ja naših domaćih terena ni ovo ne postižem
dođu tu misle sirotinja ba da ih zajebemo što bi naručio iz srbije kad može iz kine za manje para nego ovde
odatle možeš bilo šta da naručiš naprave za mesec dana samodaj spisak šta ti treba ali
uslov je da moraš naručiti ceo kontejner robe
držim se ja naših domaćih terena ni ovo ne postižem
Marlen- zaslužan član
Aleksandra,zao mi je ,sprecena sam da prodajem za 8. mart. na zalost imam zakazanu operaciju 5og pa necu moci da prodajem. Zao mi je,bas sam imala volju. U svakom slucaju javicu vam ja cenu tezge,da znate bar vi koliko je ;)
aleksandra- član
Ako budes imala vremena, raspitaj se.Ali najvaznije je da sve dobro prodje oko operacije i da nam se ti oporavis brzo i sa jos vecim elanom krenes u nove kreativne pobede.Izlagacemo mi zajedno vec, ima vremena.SRECNO!
Marlen- zaslužan član
Hvala puno na razumevanju :)
Ako nekoga zanima:U Cacku za 8.mart cena zakupa 2500 din+pdv_po metru^2
izlozba traje 8 dana,Posecena je dosta dobro..Obicno bude 3_4 cvecara,ostalo su rucni radovi..bar je bilo prosle godine..Na sitnicama do 500 din,imao sam pazara 40 000,tako da mislim da vredi pojavljivati se..mogu se prodavati i skuplje stvari,ali one su slabije isle ...
izlozba traje 8 dana,Posecena je dosta dobro..Obicno bude 3_4 cvecara,ostalo su rucni radovi..bar je bilo prosle godine..Na sitnicama do 500 din,imao sam pazara 40 000,tako da mislim da vredi pojavljivati se..mogu se prodavati i skuplje stvari,ali one su slabije isle ...
aleksandra- član
Da li je to 2.500 dinara za svih osam dana ili je 2.500X8 dana. Nemojte misliti da sam blesava...mislim da nisam...nego ne znam, nemam s tim iskustva.A ja ovih dana idem u Smederevo da se raspitam, pa i uporedimo cene.Za informacije oko cena hvala ti...mada se moglo pretpostaviti...nema narod para.
Cena je po metru kvadratnom,mora se rezervisati,a nemora biti svih 8 dana,jer se u sustini prodaje zadnja 3 dana,do tada obicno razgledaju i malo sta se proda..kad pocne prodaja,tesko je nekom da sam usluzi sve koji pridju..zavisi naravno od vrste robe koja se nudi..
aleksandra- član
hvala na informaciji, sad sam ukapirala.Naravno...prodaja uvek zavisi od toga sta se prodaje.u principu , nakit uvek i uvek svuda dobro prodje.A nama sta ostane.
peradetlić- Admin
zato na stolu treba biti široka paleta izbora
Tatjana- član
- Broj poruka : 23
Datum upisa : 19.02.2011
pandora,o kakvoj umetnickoj radionici je rec?Da li je jos uvek ideja vruca?
Pandora- Admin
- Broj poruka : 727
Datum upisa : 05.05.2010
Naša komšinica Aleksandra je imala želju da otvori umetničku radionicu, nešto, kako sam ja ukapirala, kao atelje. Tu bi pravila svoje dekupaž i druge stvari i samim tim imala registrovanu firmu kako bi lakše proizvode prodavala radnjama. Da li je ideja još drži moraće ona da kaže.
aleksandra- član
Da, tema je jos uvek vruca
Uto Apr 13, 2021 10:31 am od ciciban
» Namestaj od jelovine ili ti camovina
Uto Jul 14, 2020 10:39 am od ciciban
» Od paleta
Čet Apr 02, 2020 8:59 am od ciciban
» drveni ukrasi u flasi
Ned Jul 02, 2017 11:35 pm od RkomsijaS
» Sto na rasklapanje