Po mojim prijateljima sam veoma kreativna osoba , sa milion ideja u sebi nazalost najvise puta budem sprecena zbog novca. Svaki hobby kosta a u danasnje vreme sve manje se moze izdvojiti za sebe i za ono sto bih voleli.
No i ovde ima nesto sto se moze povezati lepo i korisno.Tako kad sam pre par godina ostala bez posla sedela i razmisljala sta bih mogla da radim a da naravno dodjem i do novca...pa naravno! Torte i kolace! Kako se toga nisam setila? I eto krenula s tim , doduse na kraju uvela i drugaricu jer posla bivalo sve vise a ja nisam postizala, da ne spominjem pred praznicima....
Druga stvar je sto stvarno volim i sama sam naucila iz nekih casopisa osnove , to je heklanje ....ali za to sam odredila zimu .
Hmmm pored toga , sam vec oslikavala biber crep od kojih sam odustala jer oslikam za sebe a kad gov neko dodje onda ajd mi pokloni ...na kraju sam sve poklonila :) od njih sam pravila drzace saksija , i na kraju ostade mi jedna ...
Sad da ne duzim sta je to sve sto volim i radim ...imacete prilike da vidite ...
P.S. Ovo nisam napisala da bih se hvalila , nego prosto toliko stvari radim nekad da ne znam gde bi ih okacila ....ako je tema zabranjena , molim administraciju da obrise , naravno necu da se ljutim :)
» Sto na rasklapanje
» Pandorina kutija
» Mala furuna za pecenje pice, hleba...
» slike iz moje bašte & vrta
» Stepenice od čamovine
» Alat za sečenje stiropora i sunđera
» Podna Lampa
» Tabure,uradi sam